Witgoed reparatie Barneveld

Elektronicavakzaken Euronics en Electro World gaan voortaan verder onder één formulenaam. Electro World wordt daarmee de grootste elektronicaformule van Nederland, gemeten naar het aantal winkels.  De verandering is niet alleen een naamswijziging voor Euronics , maar een ‘volledig hernieuwde uitstraling’. De komende maanden wordt het nieuwe merk uitgerold en zal ook onze winkel worden aangepast. Bij Euronics zijn in Nederland ongeveer honderd zelfstandige elektronicazaken aangesloten, terwijl Electro World zo’n 75 winkels in Nederland heeft. Als grootse elektronicaformule van Nederland zullen we gaan werken aan nog meer naamsbekendheid via uitingen op tv, radio en internet. Voor ons is dit een nieuwe stap naar de toekomst. Natuurlijk is het even wennen aan de nieuwe naam, maar we zitten nog steeds op dezelfde plek met dezelfde mensen en dezelfde vertrouwde service.

 
 

Electro World Barneveld bestaat uit een enthousiast team van verkoopadviseurs en monteurs. Achter deze winkel staat een organisatie die zich met ruim 11000 winkels in Europa de grootste mag noemen in onze branche. Wat ons uniek maakt, is de combinatie van een grote organisatie die zorgt voor de gezamenlijke inkoop, marketingstrategie en innovaties én de kracht van het zelfstandig ondernemen. De lijnen zijn kort en dat resulteert in service op maat voor een betaalbare prijs. Naast de Electro World formule werken wij ook samen met iDevicePlus.

Deze landelijke organisatie repareert Apple producten zoals de iPhone en iPad. Op de website van iDeviceplus staan de prijzen per device met de verschillende reparaties vermeld. Omdat wij de reparaties zelf uitvoeren kunnen wij uw device binnen een dagdeel repareren (waterschade en reparatie van een iPad kunnen langer duren). Als één van de weinige winkels in de regio hebben wij nog een eigen technische dienst en bezorgservice. Onze technische dienst wordt jaarlijks bijgeschoold door de verschillende merken. Daardoor mogen we binnen garantie service verlenen voor merken zoals Miele, Aeg, Bosch, Siemens, Electrolux en Zanussi.

 
 

Wij, Electro World Barneveld, zijn actief in de bruin- en witgoed branche. Onze winkel in Barneveld bestaat al ruim 40 jaar. Wij staan voornamelijk bekend om levering, onderhoud en reparatie van huishoudelijke apparaten. Echter: voor bedrijven en instellingen leveren wij ook professionele en semi-professionele apparatuur.  Denk daarbij aan wasautomaten, wasdrogers, vaatwassers en koel- en vriesapparatuur. Ook voor het bewaren van o.a. medicijnen kunnen wij koelapparatuur leveren. In de loop van de tijd hebben wij steeds meer bedrijven en zorginstellingen aan ons klantenbestand mogen toevoegen. Zowel wij, als onze (zakelijke) klanten hebben deze samenwerking als zeer prettig ervaren. Graag willen wij deze zakelijke tak verder uitbreiden.

Wij bieden u een meerwaarde  die steeds zeldzamer wordt. Ons bedrijf heeft korte lijnen, wat ons zeer flexibel maakt. Verder hebben wij een eigen technische dienst die in het bezit is van de benodigde certificaten voor merken als Miele, Bosch, Siemens, Aeg en Liebherr. Service, onderhoud en eventuele reparaties voeren we deskundig uit.

Bij met name de zakelijke klanten vinden wij het prettig om persoonlijk kennis te komen maken. Dit doen wij het liefst op locatie bij uw bedrijf. Zo krijgen wij een goede indruk van hoe wij u zo optimaal mogelijk kunnen bedienen.

Heb jij een vraag?

Vul ons contactformulier in! Wij antwoorden binnen één werkdag