Banner EW Pand

Wie zijn wij?

Electro World Barneveld bestaat uit een enthousiast team van verkoopadviseurs en monteurs. Achter deze winkel staat een organisatie die zich met ruim 11000 winkels in Europa de grootste mag noemen in onze branche. Wat ons uniek maakt, is de combinatie van een grote organisatie die zorgt voor de gezamenlijke inkoop, marketingstrategie en innovaties en de kracht van het zelfstandig ondernemen. De lijnen zijn kort en dat resulteert in service op maat voor een betaalbare prijs. Sinds 2013 repareren wij ook uw iPhone of iPad.

Op onze website staan de prijzen per device met de verschillende reparaties vermeld. Omdat wij de reparaties zelf uitvoeren kunnen wij uw device binnen een dagdeel repareren (waterschade en reparatie van een iPad kunnen langer duren). Als één van de weinige winkels in de regio hebben wij nog een eigen technische dienst en bezorgservice. Onze technische dienst wordt jaarlijks bijgeschoold door de verschillende merken. Daardoor mogen we binnen garantie service verlenen voor merken zoals Miele, Aeg, Bosch, Siemens, Electrolux en Zanussi.

Wouter van de Pol

Wouter van de Pol

Al jaren hét gezicht van de winkel en vanaf 2005 mede eigenaar. Veel klanten kennen hem dan ook en op zijn beurt kent Wouter veel van onze klanten. Hij is veelal op de winkelvloer te vinden. Daarnaast houdt hij zich bezig met de inkoop van de producten. Als het zo uitkomt komt kan het ook zijn dat hij bij de klant thuis het gekochte product bezorgt en installeert. Wouter heeft de certificaten om iPhone en iPads te herstellen en is ook daar regelmatig druk mee. In zijn vrije tijd is hij veel bezig met het ‘Garder Mannenkoor’ en de bewerking van de geluidsopname daarvan.

Berry Foppen

Berry Foppen

Berry is in 1997 in de winkel komen werken. Eerst alleen voor de verkoop en vanaf 2005 als mede eigenaar. Naast de verkoop houdt hij de website en Social Media bij en is hij gecertificeerd om iPhones en iPads te repareren. Ook Berry bezorgt en installeert regelmatig de gekochte producten bij de klanten thuis.
In zijn vrije tijd rijdt Berry op zijn motor of houdt hij zich bezig met hondentraining.

Thomas

Thomas Praat

Mijn naam is Thomas Praat en ik woon in Apeldoorn. Ik heb ruim 8 jaar werkervaring in de detailhandel en vond het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik breng mijn vrije tijd graag door met mijn vriendin, gamen en muziek. Daarnaast vind ik het lekker om te sporten en zo nu en dan een mooie verre buitenlandse reis te maken. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten in onze winkel.

Robert van Westing

Robert van Westing

Al vanaf 2008 is Robert de bezorger/monteur van onze winkel. Met de opleidingen en certificaten van alle grote merken kan hij vrijwel alle storingen oplossen. Voor een aantal merken (zoals Miele, Bosch en Siemens) mag hij zelfs binnen garantie de storingen verhelpen. Ook doet hij veel onderhoud aan professionele apparatuur bij bedrijven en instellingen. In zijn vrije tijd is hij veel aan het sleutelen en klussen.

Corine Foppen

Corine Foppen

Corine is sinds 2005 werkzaam bij de winkel en houdt zich bezig met de (financiële) administratie. Ze werkt veel vanuit huis, maar is ook één keer per week een dagdeel in de winkel te vinden. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig door te boetseren of speksteen te bewerken. Daarnaast rijdt ze motor en speelt ze saxofoon.

Pand EW

Bedrijven en instellingen

Wij, Electro World Barneveld, zijn actief in de bruin- en witgoed branche. Onze winkel in Barneveld bestaat al ruim 40 jaar. Wij staan voornamelijk bekend om levering, onderhoud en reparatie van huishoudelijke apparaten. Echter: voor bedrijven en instellingen leveren wij ook professionele en semi-professionele apparatuur.  Denk daarbij aan wasautomaten, wasdrogers, vaatwassers en koel- en vriesapparatuur. Ook voor het bewaren van o.a. medicijnen kunnen wij koelapparatuur leveren. In de loop van de tijd hebben wij steeds meer bedrijven en zorginstellingen aan ons klantenbestand mogen toevoegen. Zowel wij, als onze (zakelijke) klanten hebben deze samenwerking als zeer prettig ervaren. Graag willen wij deze zakelijke tak verder uitbreiden.

Wij bieden u een meerwaarde  die steeds zeldzamer wordt. Ons bedrijf heeft korte lijnen, wat ons zeer flexibel maakt. Verder hebben wij een eigen technische dienst die in het bezit is van de benodigde certificaten voor merken als Miele, Bosch, Siemens, Aeg en Liebherr. Service, onderhoud en eventuele reparaties voeren we deskundig uit.

Bij met name de zakelijke klanten vinden wij het prettig om persoonlijk kennis te komen maken. Dit doen wij het liefst op locatie bij uw bedrijf. Zo krijgen wij een goede indruk van hoe wij u zo optimaal mogelijk kunnen bedienen.

Heb jij een vraag?

Vul ons contactformulier in! Wij antwoorden binnen één werkdag