iPhone reparatie
iPad reparatie

Reparatie van een iPad of iPhone

Service, service, service!
Klantgericht, professioneel, A-kwaliteit onderdelen en persoonlijke service. Daar draait het om!

Klaar binnen één dagdeel
In 85% van de gevallen is uw iDevice binnen één dagdeel hersteld.

Software problemen
Ook voor uw iPhone met software problemen bent u bij ons aan het juiste adres.Uiteraard behoort een unlock etc. tot de mogelijkheden. Vraag daarom naar de opties.

Garantie op de reparatie van uw iDevice
U heeft bij ons drie maanden garantie op het onderdeel dat vervangen of gerepareerd is.

Schade vaak vergoed door verzekering
Is uw apparaat in gevallen en heeft u daardoor schade aan uw iPhone of iPad? Veel mensen weten niet dat hun inboedelverzekering deze schade vaak dekt. U kunt hiervoor contact opnemen met uw verzekering of tussenpersoon.

Onderzoekskosten
Als blijkt dat uw device niet kan worden hersteld (bijvoorbeeld bij vochtschade of als blijkt dat er door anderen op een onprofessionele manier is gewerkt) worden er altijd €45,00 onderzoekskosten berekend.

De aanschaf van een Renewd iPhone

Waarom zou je een renewd iPhone kopen?

Een renewd device is allereerst tientallen procenten goedkoper in vergelijking met een volledig nieuw device. Daarnaast is een renewd device bij uitstek duurzaam en dus goed voor het milieu.

Onze renewd devices krijgen een volledig gecertificeerde data-wiping en worden schoongemaakt en gecheckt op meer dan 20 punten. Indien nodig worden onderdelen bovendien vervangen. Het toestel wordt geleverd met een usb/lightning laadkabel. Aangezien wij zeker zijn van de kwaliteit van onze renewd devices, ontvang je standaard 24 maanden garantie. Renewd koop je bij Electro World Barneveld!

Heb jij een vraag?

Vul ons contactformulier in! Wij antwoorden binnen één werkdag